Botó Contacta amb Badaweb

Mossos i Guàrdia Urbana reforcen la seguretat als eixos comercials

Publicada: 07.12.2010Secció: Seguretat

Davant l'increment de persones que inicien les compres nadalenques, Badalona ha posat en marxa aquesta setmana un dispositiu de reforç policial format per agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra. 3 patrulles mitxes recorren els principals eixos comercials de la ciutat per evitar l'increment de delictes típics d'aquetes dates. Els agents se centran en tres sectors comercials de la ciutat. El primer sector és el Centre, especialment en vies com el Carrer de Mar o Canonge Baranera. El segon espai és al voltant del Passeig de la Salut i del Màgic Badalona, i en tercer lloc, la zona comercial de Montigalà i Coll i Pujol. L'objectiu és evitar que, per exemple, els carteristes aprofitin les aglumeracions de gent al carrer que hi ha aquests dies propers al Nadal. No acumular diners a les caixes enregistradores o limitar les vies d'accés als establiments són alguns dels consells que donen les patrulles policials a les botigues. Però aquests dies els clients també han de vigilar, segons ha explicat Fèlix Martínez, inspector de la Guàrdia Urbana.

Aquest tipus de reforç policial ja s'ha dut a terme en altres campanyes de Nadal, però enguany, per primera vegada a Badalona, les patrulles policials són mixtes, és a dir, formades per agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra, un fet que fa augmentar la seva efectivitat. Salvador Rossell és sotinspector de l'Àrea Bàsica Policial dels Mossos d'Esquadra.

El dispositiu especial és previst que acabi el proper 16 de gener, coincidint amb el final de les rebaixes.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat