Botó Contacta amb Badaweb

El Grec arriba a Badalona amb una sàtira de Dario Fo

Publicada: 06.07.2001Secció: Espectacles

Aquesta nit s'estrena al teatre Zorrilla l'obra "Mort accidental d'un anarquista", que es representarà fins el dia 22 de juliol en el marc festival del Grec, sota la direcció de pere Planella. És el segon any que Badalona participa en el Grec i en aquesta ocasió ho farà amb una obra del nobel de literatura Dario Fo.



"Mort accidental d'un anarquista" ja s'havia estrenat fa 20 anys a Barcelona amb un gran èxit de públic. Joan Minguell n'és el protagonista, igual com ho va ser l'any 1981 i en aquesta ocasió l'acompanyen actors de la companyia Teatre de Calaix, com el badaloní Oriol Genís, Miriam Alemany o Joan Massotkleiner. "Mort accidental d'un anarquista" explica la història de l'anarquista Pirelli, que va morir d'una manera accidental a una comissaria de Milà. Aquesta mort serà justificada per versions policials inventades i molt contradictòries. L'actor badaloní, Oriol Genís, explica que la importància de l'obra està en la seva trascendència política.





Les denuncies socials i la sàtira respecte a determinades actuacions policials prenen un caire molt actual, amb referències, per exemple, als aldarulls de la manifestació antiglobalització de fa pocs dies.

"Mort accidental d'un anarquista" estarà al Teatre Zorrilla fins el dia 22 de juliol. Després de l'estiu farà temporada a Barcelona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat