Botó Contacta amb Badaweb

L'atur ha anat pujant a l'octubre

Publicada: 05.11.2010Secció: Economia

Aquest mes d'octubre ha tornat a pujar l'atur a Badalona i se situa a les 20.760 persones. L'increment ha estat moderat, ja que, respecte al mes de setembre, hi ha una cinquantena de persones més sense feina. L'augment de l'atur, però, ha estat més important en les poblacions veïnes, com Santa Coloma o Sant Adrià de Besòs. En concret, hi ha uns 200 colomencs més a l'atur respecte el mes passat, i pel que fa a Sant Adrià de Besòs, el nombre d'aturats ha pujat en unes 90 persones. En total, a Santa Coloma de Gramenet hi ha quasi 11.500 persones aturades i a Sant Adrià quasi 3.400. En canvi, a Montgat, l'atur ha baixat en dues persones i se situa a les 716 persones. A Tiana el nombre d'aturats sí que ha pujat en una vintena de persones, situant-se als 400 aturats.

Pel que fa a Catalunya, l'atur ha pujat a Catalunya en 9.200 persones durant aquest mes d'octubre. Des del Servei d'Ocupació de Catalunya, han volgut destacar que aquest augment és molt inferior al del mateix mes dels anys 2008 i 2009.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat