Botó Contacta amb Badaweb

El Joventut presenta un concurs de creditors

Publicada: 13.10.2010Secció: Esports

El DKV Joventut presentarà un concurs de creditors perquè no pot fer front als deutes que té ara mateix, que sumen 10 milions d'euros, 5 a la Caixa Laietana, 3 a Hisenda i 2 a La Caixa de Pensions. La Penya farà efectiu el concurs abans del dia 20, que és quan s'ha de pagar el primer dels deutes que ja no poden afrontar. El fet d'acollir-se a un concurs de creditors significa que el control econòmic del club passa a ser responsabilitat d'un jutjat, que ha de donar compliment, de manera ordenada, a les obligacions de pagament. Un cop admès a tràmit el concurs, el jutge nomena un administrador concursal. La seva tasca principal és la d'emetre un informe on quedin reflectits el béns que disposa l'empresa i tots els seus deutes. La part positiva és que el patrimoni que té ara mateix el Joventut, amb el terreny de can Mora, un terreny al Mas-Ram, el Club de Tennis Mas-Ram i el 25 per cent de les accions del Màgic Badalona, és superior als 10 milions d'euros de deute. D'aquesta manera el pla de viabilitat que presentarà el Joventut a un jutge té molts números de poder-se afrontar.

En els darrers anys, el Joventut va apostar per dues operacions urbanístiques, com són la construcció d'una escola i d'un supermercat. Però en el context de recessió econòmica, finalment les operacions no s'han pogut tirar endavant.Aquest concurs de creditors només afectarà els deutes acumulats fins ara però no afectarà als sous dels jugadors ni obligarà a la venda de cap jugador a curt termini. El concurs és independent del possible expedient de regulació que es podria fer entre alguns dels treballador del club. El Joventut no farà cap notificació pública fins el dia que es presenti aquest concurs de creditors.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat