Botó Contacta amb Badaweb

Comença la novena edició del Blues i Ritmes

Publicada: 06.07.2001Secció: Espectacles



El veterà músic americà GIL SCOTT-HERON i el senegalès ISMAEL LO, són dues de les propostes de la novena edició del Festival Blues i Ritmes de Badalona, que tindrà lloc avui i demà en el parc de Can Solei. L’objectiu dels organitzadors, en concret l’Ajuntament de Badalona, és aconseguir que el Blues i Ritmes es converteixi bàsicament en una marca d’esdeveniments musicals de qualitat i que es programin concerts al llarg de tot l’any.



Segons ha explicat el director del festival, Jordi Turtós, el Blues i Ritmes ha experimentat aquest any un canvi en la proposta, ja que s’han efectuat diversos concerts que portaven el segell del Festival. La idea és convertir el festival en una marca i organitzar concerts tot l’any i en diversos llocs de Badalona

La gran figura d’aquesta nit és el músic de Blues Scott Gil Heron que farà avui la seva segona actuació a Espanya ja que el 1990 ja va tocar al Barcewomad. El músic nordamericà compartirà escenari avui amb el que es considera el millor interpret del tres cubà Pancho Amat.

Dissabte serà la nit dels africans, ja que la figura serà el jove senegalès ISMAEL LO que es va fer força popular pel fet que Pedro Almodóvar va incloure la seva música a la pel.licula.”Todo sobre mi madre”. L’altre intèrpret de la nit serà el congolès, SAM MANGAWNA, una de les grans figures del seu país, que actuarà acompanyat de DINO VANGU, un altre músic popular, compositor de moltes de les músiques actuals de MANGAWNA.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat