Botó Contacta amb Badaweb

Estruch, nou candidat d'ERC a l'alcaldia

Publicada: 24.09.2010Secció: Política

No hi hagut sorpreses d'última hora i, tal com estava previst, Miquel Estruch ha estat escollit nou candidat d'Esquerra Republicana de Badalona a les properes eleccions municipals. Amb el 85% dels vots dels militants assistents a l'assemblea d'ahir a la nit, els independentistes badalonins han escollit el seu nou cap de llista en substitució d'Uriel Bertran, que es va donar de baixa del partit per integrar-se a Solidaritat Catalana. Segons Estruch, el projecte d'Esquerra es manté intacte tot i la marxa de Bertran i l'objectiu és recuperar el segon regidor perdut als darrers comicis locals. El badaloní Miquel Estruch va néixer el 1955 i té una diplomatura superior en direcció bancària. Ara mateix està estudiant humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya. Des de fa un any és assessor del grup municipal d'Esquerra Republicana a Badalona i també fa poc més d'un any que és president de la secció local. Va ser candidat comarcal al Congrés dels Diputats a les darreres eleccions estatals. Estruch també ha estat vinculat com a directiu al DKV Joventut i ha presidit el Club Natació Badalona. També ha col·laborat en diverses entitats catalanes i espanyoles dedicades al patí de vela. Per tot plegat, Estruch no amaga la satisfacció d'encapçaçar la llista d'Esquerra per la seva ciutat.

Finalment Miquel Estruch ha estat l'única candidatura que s'ha votat a l'assemblea ja que finalment Mateu Chalmeta ha decidit no presentar-se.

El programa Ciutat Oberta d'aquesta casa entrevistarà Miquel Estruch aquest matí a partir de les 12 del migidia.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat