Botó Contacta amb Badaweb

La UGT ha interposat un recurs contra l'Ajuntament

Publicada: 22.09.2010Secció: Economia

UGT ha interposat un recurs contra la modificació de la relació de llocs de treball que vol dur a terme l'Ajuntament de Badalona. Segons expliquen des del sindicat, els acords del conveni laboral de 2008 inclouen un fons per iniciar millores en les condicions laborals dels seus treballadors. UGT diu, però, que l'ajuntament no durà a terme aquestes revisions a causa de la situació econòmica i que per aquest motiu incompleix el conveni.

El sindicat denuncia, a més, que aquest setembre l'Ajuntament els ha presentat una proposta per valorar només uns 5 llocs de treball, i ho considera un greuge comparatiu. L'Ajuntament de Badalona, per la seva banda, assegura que la decisió que han pres correspon al decret de mesures econòmiques aprovat pel govern central, entre les que es trobava la reducció dels salaris dels empleats públics. Segons ha explicat el regidor d'Hisenda i Recursos Interns, Francesc Serrano, els assessors jurídics de l'Ajuntament asseguren que si haguessin aplicat el conveni haurien caigut en una irregularitat. Pel que fa als 5 llocs de treball que SÍ s'han valorat i que l'UGT considera un greuge comparatiu, Serrano ha explicat que es tracta de moviments per millorar l'estructura municipal i que en cap cas suposen un increment de la partida de personal. D'altra banda, els 4 sindicats de l'Ajuntament de Badalona s'han concentrat aquest matí a la Plaça de la Vila, i ho faran durant tota la setmana, entre les 9 i les 11 del matí, per lliurar personalment una carta a l'Alcalde Jordi Serra on expressen el seu desacord amb les mesures econòmiques dutes a terme durant els darrers mesos.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat