Botó Contacta amb Badaweb

S'inaugura el CAP del Progrés

Publicada: 20.09.2010Secció: Salut

Després de 14 anys d'espera i reivindicació per part dels veïns, el Centre d'Atenció Primària Progrés Raval ja ha estat inaugurat. D'aquí a uns dies començarà a funcionar per donar servei a prop de 20 mil persones, que fins ara s'havien de desplaçar fins al Cap La Riera. El nou edifici disposa de 12 consultes de medicina general, 4 de pediatria, 1 d'odontologia, 6 de polivalents i una de serveis socials, distribuides en quatre plantes. Tal i com ha dit l'alcalde de Badalona, Jordi Serra, es tracta d'un moment molt especial pels veïns de la zona que esperaven des de fa molt de temps. Segons Serra, el nou CAP, a més, ha servit de motor per urbanitzar i transformar tot el seu entorn. La Consellera de Salut, Marina Geli, ha volgut felicitar a l'alcalde per la implicació que té l'Ajuntament de Badalona en la gestió dels serveis sanitaris. Segons Geli, aquest és un model d'èxit que funciona molt bé. La consellera, a més, ha assegurat que Badalona és una de les ciutats de Catalunya que millor s'ha transformat en els últims anys.

Des de Badalona Serveis Assistencials, empresa que gestiona el CAP Progrés-Raval, s'han mostrat molt satisfets amb les noves instal·lacions. Segons asseguren, es tracta d'una millora molt important tant pels professionals que hi treballaran com pels usuaris dels nou equipament.

El nou CAP està ubicat al barri del Progrés i susbtitueix l'actual ambulatori de La Riera. D'aquesta manera, l'activitat es traslladarà a les noves instal·lacions a partir del dilluns dia 27. Pel que fa al centre situat a la Rierar Matamoros, de moment, es desconeix quin serà el seu futur. Per al proper dissabte 2 d'octubre hi ha prevista una Jornada de Portes Obertes al nou CAP del Progrés-Raval que inclourà taules temàtiques sobre promoció de la salut i hàbits saludables, així com diverses activitats organitzades per entitats locals.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat