Botó Contacta amb Badaweb

Front comú contra la visita de l'eurodiputada convidada per Albiol

Publicada: 17.09.2010Secció: Política

Tot i que encara no s'ha produït la visita de l'eurodiputada de Sarkozy a Badalona, ja ha tornat a esclatar la polèmica a la ciutat entre el Partit Popular i el govern municipal. La francesa Marie Thérèse Sánchez Shmid, juntament amb la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, i del líder popular local, Xavier García Albiol, faran aquest matí una visita al barri de la Salut per veure la situació dels romanesos d'aquesta zona de Badalona. Recordem que el govern de Sarkozy està desmantellant alguns dels assentaments gitano-romanesos, cosa que ja ha despertat reaccions contràries per part de la Unió Europea. Des del govern municipal han denunciat que al web de l'eurodiputada francesa s'explica que ve a Badalona a visitar campaments de romanesos. Per aquesta raó, el Primer Tinent d'Alcalde, Ferran Falcó, creu que s'equivoca de lloc i d'interlocutor, ja que, segons Falcó, no és Albiol qui millor pot parlar de la feina feta pel govern local en matèria d'immigració. Des del Partit Popular, Xavier García Albiol nega que l'eurodiputada hagi afirmat que ve a conèixer campaments romanesos, tot i que reconeix que a la plana web hi ha alguna expressió equivocada. La polèmica al voltant de la visita de Marie Thérèse Sánchez Schmid ha coincidit amb la primera pedra al passeig marítim. Segons l'alcalde de Badalona, el PP només vol esgarrapar 4 vots i boicotejar l'acte d'aquest dijous. El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, creu que el PP deu tenir por dels plantejaments xenòfobs d'altres formacions, en clara referència a Plataforma per Catalunya. Segons el dirigent socialista, els populars estan jugant amb foc amb el seu discurs sobre la immigració.

L'eurodiputada francesa va participar ahir en una taula de treball a porta tancada amb alts càrrecs del Partit Popular. La visita de l'eurodiputada francesa arriba sis mesos després que el Partit Popular de Badalona repartís fullets amb una fotografia que incloïa el lema “no volem romanesos”. Com dèiem, aquest matí, copsarà la realitat de Badalona als barris de la Salut i Sant Roc.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat