Botó Contacta amb Badaweb

Augmenten els furts de material metall

Publicada: 16.09.2010Secció: Seguretat

La Guàrdia Urbana de Badalona ha posat en marxa un dispositiu especial de vigilància per frenar aquest tipus de robatoris que s'han disparat durant l'estiu. Es tracta d'un nou fenomen delictiu que preocupa de valent a les administracions perquè el material robat prové, en la majoria de casos, d'obres públiques i mobiliari urbà.

La policia local ha iniciat una operació conjunta amb els Mossos d'Esquadra que ha permès imputar a 16 persones, la majoria de nacionalitat espanyola, com a presumptes autores de delictes de robatori que, moltes d'elles, han estat enxampades in fragranti. Les actuacions han permès recuperar 275 barres de ferro forjat, 20 passarel·les de bastida, 10 tapes d'embornal, 5 tapes de claveguera, 4 tanques d'obra, 2 papereres i altres objectes metàl·lics. Aquest material era propietat de l'Ajuntament de Badalona o de les empreses constructores de diverses obres públiques que s'estan fent a la ciutat. L'última actuació policial va tenir lloc el cap de setmana passat i va culminar amb la detenció de quatre persones que eren a l'interior d'un establiment d'emmagatzematge i venda de ferralla del carrer Santa Bàrbara de la nostra ciutat.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat