Botó Contacta amb Badaweb

Els badalonins són estalviadors amb l'aigua

Publicada: 14.09.2010Secció: Medi Ambient

L'Agència Catalana de l'Aigua ha constatat que la forta sequera que va patir Catalunya ara fa 3 anys ha concienciat a la població en l'estalvi d'aigua. Tot i estar en una època d'abundància d'aigua els ciutadants continuen mantenin una actitud de responsabilitat. En els últims 3 anys Catalunya ha estalviat una quantitat d'aigua equivalent a l'embassament de la Baells. Una actitut d'estalvi que també s'ha notat a Badalona.

Petits gestos com tancar l'aixeta quan ens respatxem les dents o no malbaratar l'aigua quan rentem els plats afavoreixen l'estalvi d'aigua i es que els hàbits adquirits en el dia a dia són els que sumen al llarg de l'any.

Badalona és una de les poblacions on el consum d'aigua ha anat a la baixa en el darrers anys. Tot i no estar en època de sequera els badalonins continuen estalviant aigua. En els darrers anys l'aposta per l'estalvi d'aigua municipal s'ha fet evident i cada vegada són més les zones verdes de la ciutat que es regen amb aigues subterranies. Al mateix temps el disseny de parcs i jardins és fa tenin en compte criteris de sostenibilitat. Actualment l'ajuntament de la ciutat treballa en noves mesures que permetin l'estalvi d'aigua, entre elles tancar les dutxes de la platja durant el periòde hivernal.

Malgrat estar en una època d'abundància d'aigua s'ha de mantenir una conducta d'estalvi ja que vivim en un territori on els periòdes de sequera són cíclics.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat