Botó Contacta amb Badaweb

Es redueixen a la meitat les sancions de la platja de Badalona

Publicada: 09.09.2010Secció: Seguretat

La Guàrdia Urbana de Badalona tanca la temporada alta de platja amb la meitat de sancions per venda ambulant que l'any passat. En concret, s'han sancionat 27 persones per vendre il·legalment al litoral durant els mesos de juliol i agost, mentre que l'any 2009, van ser 56. Per altra banda, la Unitat Ciclista de la policia municipal només ha sancionat 5 persones per llençar-se a l'aigua des del Pont de Petroli, és a dir, 5 vegades menys que l'any passat, quan es van multar a 26 persones. Pel que fa a la pesca, activitat que tampoc està permesa en el pantalà, s'han tramitat només 4 denúncies. Aquestes dades fan pensar al govern municipal que la gent s'està conscienciant a l'hora de respectar la platja i les normes de civisme.

Les xifres no milloren tant pel que fa al trànsit prop de la platja. Els agents de la unitat ciclista han intervingut en més de 130 ocasions per caravanes que volien estacionar a la platja i s'han posat prop d'un miler de sancions per cotxes mal aparcats.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat