Botó Contacta amb Badaweb

Les agències de viatges de Badalona salven la temporada amb les reserves d'última hora

Publicada: 08.09.2010Secció: Economia

Les agències de viatges salven la temporada d'estiu per les reserves d'última hora. Tot i això, cada cop és més difícil competir en el sector turístic perquè la gent busca ofertes molt econòmiques. Els viatges en creuer han estat els més escollits pels badalonins aquest estiu. Pel que fa a dates, la primera quinzena de juliol continua sent la més escollida per marxar de vacances.

La crisi econòmica es continua notant en les vacances dels badalonins. Per aquest 2010, els dies de viatge s'han reduit per aconseguir preus més econòmics i les destinacions estrella continuen sent les més properes, les costes catalanes, balears i canaries. Tot i això, enguany els creuers han despuntat bastant ja que oferien una proposta a bon preu i per a tota la família. Cada cop més la gent espera fins a l'últim moment per escollir les seves vacances. Molts creuen que aquesta opció és la més econòmica, però desconeixen que amb la venda anticipada també hi ha molts bons descomptes. Tot i que l'estiu començava amb dubtes per a moltes agències de viatges, finalment el balanç ha estat molt positiu gràcies, precisament, a les reserves d'última hora han omplert la gran majoria de viatges.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat