Botó Contacta amb Badaweb

Finalment, hi haurà canal

Publicada: 07.09.2010Secció: Política

L'Alcalde de Badalona ha anunciat que finalment es construirà el canal del port. Després de més de dos anys d'incògnita des de que el propi Jordi Serra posés en dubte la viabilitat del projecte, aquest dilluns ha assegurat que es farà la làmina d'aigua i que costarà la meitat del pressupost previst. L'actuació serà més econòmica perquè, tal com estudiava el govern municipal des de fa uns mesos, no s'aixecarà la via del tren sinó que es farà passar el canal per sota la línia de RENFE.Per fer-ho possible, segons l'alcalde, cal posar-se d'acord amb la iniciativa privada que s'ha d'encarregar de desenvolupar els habitatges que envoltaran el canal. Per això, de moment no s'han establert terminis sobre quan serà una realitat. De fet, el més provable és que la modificació del projecte s'hagi de tornar a aprovar en un ple municipal. El que sí ha avançat Jordi Serra és que la nova planificació preveu la futura prolongació del tramvia fins a la fàbrica CACI, on ha d'anar el Museu del Còmic i la il·lustració.

Tot els detalls d'aquest canvi en el canal, se sabran durant la tardor i en el marc del consell d'administració de Marina Badalona. Tot i que no s'ha concretat, estaríem parlant d'una xifra al voltant dels 10 milions d'euros.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat