Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Cultura
        • Mercè Arànega ha rebut un dels Premis Nacionals de Cultura que atorga la Generalitat de Catalunya

Mercè Arànega ha rebut un dels Premis Nacionals de Cultura que atorga la Generalitat de Catalunya

Publicada: 20.07.2010Secció: Cultura

L'actriu Mercè Arànega ha rebut un dels Premis Nacionals de Cultura que atorga la Generalitat de Catalunya. El paper d'Obdúlia a l'obra 'Mort de Dama' l'ha fet mereixedora d'aquest preuat reconeixement. Tot i que nascuda a Buenos Aires, Arànega va passar la seva adolescència i joventut a Badalona. De fet, va ser al Círcol Catòlic on es va introduir al teatre.

Coneguda pel gran públic pels seus papers a sèries de televisió -la Glòria d'Estació d'enllaç o la Paquita d'El cor de la ciutat- a Mercè Arànega li ha arribat l'últim reconeixement per la seva feina al teatre. Mort de Dama li ha donat l'oportunitat d'interpretar una Obdúlia més esperpèntica que mai. Un paper arriscat que l'ha fet mereixedora d'un Premi Nacional de Cultura.

Assaborint encara l'èxit d'Obdúlia a 'Mort de Dama', Mercè Arànega treballa ja en l'obra 'Misteri de Dolor', que la portarà de nou al Teatre Nacional de Catalunya la temporada vinent.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat