Botó Contacta amb Badaweb

Godzilla ha estat el protagonista de les primeres hores del Cryptshow Festival 2010

Publicada: 16.07.2010Secció: Cultura

Godzilla, un dels monstres clàssics del cinema de terror, ha estat el protagonista de les primeres hores del Cryptshow Festival 2010. Ho ha estat a la pantalla, amb la projecció d'una de les seves aventures més peculiars, i també en persona. I és que un Godzilla de carn i ossos ha estat l'encarregat d'inaugurar el festival.

L'elecció de Godzilla no ha estat gratuïta, ja que l'exposició del festival va dedicada als grans monstres de l'imaginari fantàstic.

Des de dimecres i fins dissabte, el festival ofereix la projecció de 56 curts a competició, una selecció dels millors treballs fantàstics i de terror de tots els continents. Però tot i que el concurs de curts és l'eix central del festival, la literatura i la música també hi tenen cabuda. Dijous el festival ha presentat el llibre que recopila els millors relats del Tercer Premi Cryptshow Festival de Relat, que es pot adquirir al festival o a la seva web, i també les novetats de les editorials Minotauro i Timunmas. Avui, el festival ofereix una sessió dedicada al cinema fantàstic europeu.

El Cryptshow Festival 2010 està organitzat per l'entitat badalonina The Crypts i se celebra a l'Ateneu Arianenc de Sant Adrià de Besòs, fins diumenge.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat