Botó Contacta amb Badaweb

ERC proposa allargar la L1 fins a Bufalà i els barris de Casagemes, Canyadó, Morera i Pomar

Publicada: 14.07.2010Secció: Política

El grup municipal d'Esquerra aposta per allargar la línia 1 del metro fins al barri de Bufalà i també perllongar el metro fins als barris de Casagemes, Canyadó, Morera i Pomar. Esquerra ha anunciat que encetarà una campanya, tant a nivell local com català, per fer possible la connexió de tota la ciutat amb metro.

Des d'Esquerra es mostren satisfets amb l'arribada del metro al Centre de la ciutat però ara aposten per allargar aquest transport públic als barris del nord de Badalona. Per aquest motiu presentaran una sèrie d'iniciatives, tant a nivell municipal com autònomic, perquè es compleixi el pla d'infraestructures que ja preveia aquesta ampliació.

Esquerra també aposta per fer arribar el metro al barri de Bufalà, un dels que té més població de la ciutat, des del barri de Sant Crist. Recordem que fa poques setmanes es va presentar un estudi informatiu per allargar la línia 1 del metro fins als barris de Lloreda, Montigalà i Sant Crist.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat