Botó Contacta amb Badaweb

Quarta edició del Festival Cryptshow

Publicada: 12.07.2010Secció: Cultura

L'Ateneu Adrianenc serà la nova seu de la quarta edició del Festival Cryptshow que arrencarà el proper dimecres 14 de juliol. Enguany aquest cicle de cinema de terror i fantàstic s'amplia a 5 dies de projeccions. El Festival comptarà amb un Secció Oficial de competició de Curtmetratges formada per 55 curts, una Mostra de llargmetratges, amb la projecció de “Red Velvet” de Bruce Dickson i “Loft” de Kiyoshi Kurosawa, entre d'altres. A més es realitzarà un homenatge al director Miguel Iglesias amb l'entrega del premi honorífic Serra Circular.

Dimecres es realitzarà l'obertura del festival amb la presentació de l'exposició “El tamany sí que importa” una mostra d'il·lustracions sobre grans monstres que es podrà veure al hall de l'Ateneu Adrianenc on hi participen artistes gràfics com Joan Ignasi Alonso, José Miguel Álvarez i Marta Anaïs Hermosilla entre d'altres. Com a novetat a la cloenda d'enguany es farà amb una marató cinematogràfica on es podran veure els curtmetratges guanyadors del certamen així com alguns llargmetratges projectats durant el festival.

En total es faran 8 sessions oficials cada dia se'n farà una sessió de tarda gratuïta i una sessió de nit per un preu de 3 euros. Toni Benages director del Cryptshow Festival ha destacat que cada cop hi ha més curtmetratges en competició i de més qualitat.

Divendres a la tarda es realitzarà una sessió especial sota el títol “Fet a Europa” on es projectarà el llargmetratge “Operaziona Paura” de Mario Bava i es realitzarà una taula rodona sobre el cinema de gènere fantàstic i de terror al nostre continent.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat