Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Una àmplia representació de la societat civil i política de Badalona se suma al lema “Som una nació, Nosaltres decidim”

Una àmplia representació de la societat civil i política de Badalona se suma al lema “Som una nació, Nosaltres decidim”

Publicada: 08.07.2010Secció: Política

Una àmplia representació de la societat civil i política de Badalona va sumar-se al lema de la manifestació de dissabte vinent “Som una nació, Nosaltres decidim” i expressar així la seva indignació davant la retallada del Tribunal Constitucional a l'Estatut de Catalunya. Òmnium Cultural, encarregada de liderar aquest procés, ha titllat l'acte d'històric per la imatge d'unitat d'entitats molt diverses que han fet front comú en defensa de l'Estatut.

Més d'una cinquantena d'entitats, les principals entitats esportives de la ciutat i dos sindicats han donat suport a la manifestació i al lema proposat per Òmnium Cultural. També s'hi han adherit 9 partits polítics, inclosos els que tenen representació municipal i els que no en tenen, com és el cas de la CUP, Els Verds o Ciutadans de Badalona. Només el PP ha decidit no sumar-se a la manifestació.

Els exalcaldes de Badalona, Màrius Díaz, Joan Blanch i Maite Arqué també han volgut expressar el seu rebuig a la sentència durant la roda de premsa d'Òmnium Cultural d'aquest dimarts. El primer alcalde de la democràcia, Màrius Díaz, ho ha fet a través d'un manifest en què ha explicat que la defensa dels drets dels treballadors ha d'anar acompanyada de la defensa dels drets nacionals de Catalunya. Els alcaldes socialistes, Joan Blanch i Maite Arqué, a través d'un vídeo, han instat els badalonins a sortir al carrer el proper dissabte.

La seu d'Òmnium Cultural es va quedar petita davant la presència de representats de les entitats i partits polítics de la ciutat. L'acte va acabar amb una foto de família al carrer de la Costa. Una imatge que Òmnium Cultural espera que no es quedi aquí sinó que serveixi per crear un pont de diàleg entre totes les entitats de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat