Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • Òmnium Cultural farà una crida als badalonins perquè se sumin a la manifestació de dissabte

Òmnium Cultural farà una crida als badalonins perquè se sumin a la manifestació de dissabte

Publicada: 06.07.2010Secció: Política

7 partits polítics, 2 sindicats i més d'una quinzena d'entitats de Badalona s'han adherit a la manifestació en contra de la retallada del Tribunal Constitucional a l'Estatut de Catalunya. Òmnium Cultural al Barcelonès Nord s'ha encarregat d'aglutinar totes aquestes entitats i aquesta tarda presentarà en roda de premsa els motius de la manifestació que té com a lema “Som una nació. Nosaltres decidim”. A la presentació també es farà públic el suport dels tres exalcaldes de Badalona, Màrius Díaz, Joan Blanch i Maite Arqué.

Iniciativa Verds Esquerra Unida, Convergència i Unió, Esquerra Republicana, la CUP i Els Verds ja han anunciat que seran presents a l'acte de d'avui. S'espera que també s'hi afegeixi el PSC de Badalona, però qui segur que no hi assistirà serà el PP. Entre les entitats que donen suport a la manifestació, es troben diverses associacions de veïns, entitats culturals com el Círcol Catòlic o l'Orfeó Badaloní, i entitats de nouvinguts com AMICS. Durant la roda de premsa, Òmnium Cultural farà una crida a tots els badalonins perquè se sumin a la manifestació que començarà dissabte a la tarda a l'avinguda Diagonal amb Passeig de Gràcia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat