Botó Contacta amb Badaweb

Més de 400 bosses de plàstic s'han canviat per bosses reutilitzables

Publicada: 06.07.2010Secció: Medi Ambient

En el marc del Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic, ahir dilluns, l'Ajuntament de Badalona ha instal·lat un estand per intercanviar les bosses i sensibilitzar als ciutadans sobre la reducció de l'ús del plàstic.

Han estat molts els badalonins que s'han apropat a canviar una bossa d'un sol ús per una de reutilitzable. Molts altres, sorpresos per la iniciativa, han accedit a fer el canvi sense pensar-ho dues vegades. Cada cop més gent està sensibilitzada amb el reciclatge i la utilització de bosses de múltiples usos.

Des de les 10 del matí i fins la una del migdia, 3 voluntaris, situats a la planta baixa de l'edifici del Viver, han animat la gent a col·laborar i els han recordat la necessitat de canviar els hàbits de consum. Finalment, s'han intercanviat més de 400 bosses.

Amb aquesta acció, el consistori badaloní pretén recordar a tots els ciutadans que el reciclatge de les bosses de plàstic és costós, ja que poden trigar fins a 500 anys en descompondre's si s'aboquen al medi ambient. A més, amb aquest mínim gest, els ciutadans poden contribuir a la lliuta contra el canvi climàtic.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat