Botó Contacta amb Badaweb

Comencen les Nits d'Estiu de Badalona

Publicada: 01.07.2010Secció: Cultura

Avui es dóna el tret de sortida a la programació cultural de les Nits d'Estiu amb la projecció de la pel·lícula ‘Àngels i Dimonis’ a les instal·lacions del Club Natació Badalona.

Divendres 2 de juliol, al centre cívic de Dalt la Vila, la banda badalonina Jolly Jumper oferirà un concert a partir de les nou del vespre. Jolly Jumper presentarà en format acústic les cançons del seu primer disc i versions de grups de rock and roll que els influencien.

També aquest divendres, en aquest cas al Teatre Zorrilla a les nou de la nit, la companyia Teatre de Pas interpretarà ‘Prínceps d'If’.

D'altra banda, i en el marc de les Nits d'Estiu del Museu de l'Anís del Mono, divendres a dos quarts de deu de la nit, actuarà el reconegut pianista i compositor Albert Guinovart, que interpretarà algunes peces breus de Chopin i d'altres de seves.

I diumenge 4 de juliol a les 7 de la tarda, el Teatre Zorrilla acollirà l'obra Vernissage, de la companyia teatral Sergi BDN; mentre que el Parc de Ca l'Arnús serà l'escenari del cinquè cicle de Jazz de la ciutat. Des de la una del migdia i fins a les vuit del vespre, el parc comptarà amb música en viu de qualitat a càrrec de diverses big bands, solistes i altres formacions de jazz.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat