Botó Contacta amb Badaweb

Abonaments conjunts dels teatres Zorrilla, Principal i Blas Infante

Publicada: 29.06.2010Secció: Cultura

Els abonaments d'aquesta temporada permetran veure espectacles tant del Teatre Zorrilla com del Principal i del Blas Infante. D'aquesta manera es vol diversificar i oferir actuacions de qualitat als tres espais culturals de la ciutat. Així s'ha explicat en una trobada per als abonats que s'ha fet al Teatre Principal per donar a conèixer la nova programació.

L'objectiu de la nova temporada dels teatres municipals és mantenir els 350 abonats i atraure'n de nous amb una programació variada i de qualitat. Amb la recuperació del Teatre Principal i el Blas Infante es vol donar a conèixer aquests espais culturals amb un nou abonament conjunt.

El Teatre Principal ha acollit aquest dilluns la primera trobada amb els abonats per donar a conèixer la programació d'enguany i la nova política d'abonaments.

A partir del 26 fins el 30 de juliol els abonats podran recollir la seva renovació per la propera temporada. Al setembre es posaran a la venda els nous abonaments de temporada que es podran adquirir a les taquilles del Teatre Zorrilla.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat