Botó Contacta amb Badaweb

Festa de cloenda dels cursos del Centre de Normalització Lingüística

Publicada: 21.06.2010Secció: Cultura

El Centre de Cultura Tradicional Can Canyadó ha acollit la festa de cloenda del Centre de Normalització Lingüística, on mig centenar de persones s'han apropat a recollir els certificats homologats dels cursos de català. Durant l'acte, també s'han lliurat els certificats de participació en el Voluntariat per la llengua, un programa que posa en contacte voluntaris i aprenents per practicar el català oral, i que es fa a Badalona des de fa 6 anys. Des del Consorci per a la Normalització Lingüística celebren la creixent demanda de cursos de llengua catalana.

Els assistens a la festa han pogut participar en un karaoke de cançons en català que han treballat durant el curs amb el professorat. Els més petits van gaudir de jocs tradicionals catalans i tothom va poder degustar més d'una cinquantena de plats típics d'arreu del món que van portar alumnes i participants en el Voluntariat per la Llengua.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat