Botó Contacta amb Badaweb

Detenen 4 persones com a presumptes autores del robatori en una perfumeria

Publicada: 18.06.2010Secció: Successos

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut a quatre persones, d'entre 23 i 34 anys, com a presumptes autores del robatori de més de 300 productes d'alta perfumeria, valorats en 17.000 euros. Les diligències policials continuen obertes, en mans ara dels Mossos d'Esquadra.

A les cinc d'aquesta matinada la Guàrdia Urbana de Badalona ha interceptat un vehicle que circulava a gran velocitat per l'Avinguda Maresme. Els agents han identificat els ocupants del vehicle i els han detingut per l'origen presumptament il·lícit del material que transportaven.

Les diligències continuen obertes i els Mossos d'Esquadra intenten esbrinar l'origen del material sostret, que té un valor d'uns 17.000 euros. El primer tinent d'alcalde ha valorat positivament la tasca dels professionals dels cossos policials per l'efectivitat de la vigilància que efectuen als carrers de la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat