Botó Contacta amb Badaweb

Més de 460 famílies s'han quedat sense plaça a les escoles bressol públiques a Badalona

Publicada: 15.06.2010Secció: Educació

Més de 460 famílies de Badalona s'han quedat sense plaça a les escoles bressol públiques de la ciutat. Així queda palès a les dades de preinscripció de cara a l'any vinent. Tot i que en els darrers anys s'ha augmentat l'oferta de llars d'infants, això no ha estat suficient perquè no es repeteixi la mateixa situació de l'any passat, quan també quasi 500 d'infants es van quedar sense plaça a les guarderies públiques. Segons la secretària general del sindicat de mestres USTEC, Rosa Canyadell, l'actual situació de crisi agreujarà aquestes mancances.

A Badalona, aquest any s'oferien al voltant de 300 places, un centenar de les quals corresponen a la nova escola bressol que s'obrirà a la tardor al barri de Bufalà. Tot i així, s'han rebut més de 700 sol·licituds, és a dir que la demanda continua sent més alta que l'oferta. El regidor d'educació de l'Ajuntament de Badalona, Josep Duran, ha explicat que s'està treballant per solucionar aquest dèficit i que en els darrers anys s'ha fet una guarderia per any. Segons Duran, en el proper mandat es podrà arribar a la promesa de les 810 places gràcies a l'ampliació de places d'una llar d'infants i a la creació de 3 noves escoles.

Duran ha explicat que amb l'actual situació econòmica no es pot accelerar més la construcció de nous equipaments, tot i que de moment ja s'han encarregat els projectes executius de les futures escoles. Per altra banda, segons el regidor, els pares que ho vulguin i s'ho puguin permetre, tenen prous places a les llars d'infants privades.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat