Botó Contacta amb Badaweb

ERC de Badalona presenta dues campanyes per portar Catalunya a la independència

Publicada: 14.06.2010Secció: Política

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya ha presentat aquest cap de setmana dues campanyes que pretenen conduir el país fins la independència d'Espanya. El president de la formació a Badalona, Miquel Estruch, i el cap de llista i diputat al Parlament, Uriel Bertrán, han explicat totes dues iniciatives als veïns de la ciutat en el marc de la Fira d'Entitats.

La independència és, segons Esquerra Republicana, l'únic camí que pot seguir Catalunya per sortir de la crisi. Així ho explica la campanya presentada per la formació, 'Contra la crisi: Independència'.

Una segona campanya que Esquerra a Badalona ha presentat també aquest cap de setmana pretén aconseguir el suport dels badalonins per a la iniciativa popular de convocatòria de referèndum per a la independència.

Esquerra Republicana a Badalona pretén visitar tots els barris de la ciutat per donar a conèixer les seves propostes i recollir signatures que els donin suport. Els primers han estat els veïns de Llefià, que han conegut les campanyes del grup municipal d'Esquerra per la independència en el marc de la Fira d'Entitats.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat