Botó Contacta amb Badaweb

Segona cita del Cicle Badalona a Escena al Teatre Zorrilla

Publicada: 11.06.2010Secció: Cultura

El Teatre Zorrilla serà escenari avui divendres de la segona cita del Cicle Badalona a Escena. En aquest cas es tracta de l'obra de teatre ‘Llarga Nit de Silenci’, del dramaturg valencià Pedro Montalbán Kroebel, guanyador del premi de teatre breu INICIA'T de fa dos anys.

‘Llarga nit de Silenci’ explica la història d'una família de Badalona que ha d'emigrar als Pirineus en l'època de transició entre la Guerra Civil i el Franquisme. Tant l'autor com el director de l'obra han volgut destacar sobretot les relacions personals i familiars dels personatges d'aquesta trama i no pas el contingut històric que hi pot haver.

Una de les actrius de l'espectacle, Cristina Gámiz, interpreta el paper de la Fina, una de les filles d'aquesta família, professora d'història i molt compromesa amb el bàndol republicà. En el viatge de fugida cap a França, la Fina es veu obligada a passar uns dies refugiada a casa d'uns feixistes. Segons ha explicat Gámiz, una de les parts més interesants del text és que l'autor no fa diferències entre bàndols, sino entre persones.

L'espectacle ‘Llarga nit de silenci’ omplirà el Teatre Zorrilla avui divendres, a les 9 de la nit.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat