Botó Contacta amb Badaweb

La biblioteca Xavier Soto celebra el seu 8è aniversari

Publicada: 11.06.2010Secció: Cultura

Ja fa 8 anys que la biblioteca Xavier Soto del barri de Llefià va obrir les portes. A dia d'avui aquest és un equipament totalment consolidat a la ciutat i plenament integrat al barri. De fet, durant el 2009 gairebé 62.000 persones van visitar la biblioteca, unes xifres que corroboren l'èxit d'aquesta instal·lació.

Des que es va inaugurar la biblioteca, el nombre de serveis prestats ha anat en augment. En els últims anys, per exemple, s'ha incorporat el servei wi-fi, un dels més demandats, i també el de formació als usuaris.

L'any 2009, gairebé 62.000 persones van visitar la biblioteca de Llefià. En total, es van realitzar prop de 36.000 prèstecs de documents. Pel que fa al servei d'internet, més de 6.100 persones el van utilitzar. A banda de l'atenció a l'usuari, els cinc treballadors d'aquest equipament treballen en benefici de la integració al barri fent una aposta per la participació activa en els actes de ciutat.

La companyia Penjim Penjam ha estat l'encarregada d'amenitzar la festa del vuitè aniversari de la biblioteca Xavier Soto del barri de Llefià. 200 persones, entre nens i pares, han gaudit d'un espectacle de titelles. Els responsables de la biblioteca de Llefià asseguren que l'usuari d'aquest equipament és majoritàriament jove, un fet que valoren molt positivament.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat