Botó Contacta amb Badaweb

Filmets participa al BCN Sports Film Festival

Publicada: 09.06.2010Secció: Cultura

El Festival Internacional de Filmets de Badalona participa en la primera edició del BCN Sports Film que arrenca demà dijous i es realitzarà fins el 12 de juny. Durant 3 dies es projectarà una mostra internacional de produccions audiovisuals relacionades amb el món de l'esport i els seus valors.

El Festival de Filmets ha estat pioner en col·laborar amb aquesta primera edició del BCN Sports Film on es projectaran documentals i curtmetratges de ficció i animació de temàtica esportiva. A través d'un conveni signat entre el Museu Olímpic i de l'Esport i Badalona Comunicació es podran veure unes 15 pel·lícules de la secció oficial dels darrers 3 anys. A més també es farà difusió alguns films inèdits de la propera edició de Filmets.

Durant el BCN Sports Film es projectaran 110 curtmetratges de 25 països diferents. Els passis es realitzaran a 4 seus diferents al Corte Inglés de Portal de l'Àngel, a la sala Àmbit, al Centre Excursionista de Catalunya i a l'Auditori del Museu Olímpic i de l'Esport.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat