Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • Ja s'ha fet públic quines seran les mesures de contenció aprovades en decret llei pel govern espanyol que afectaran als treballadors municipals de l'A

Ja s'ha fet públic quines seran les mesures de contenció aprovades en decret llei pel govern espanyol que afectaran als treballadors municipals de l'A

Publicada: 04.06.2010Secció: Economia

A partir d'aquest mes de juny està previst que l'anunciada retallada de salaris del govern de Zapatero afecti a 1.800 persones que tenen nòmina directe del consistori. Avui també hem conegut les retallades dels càrrecs electes, com al mateix alcalde que s'abaixarà el sou un 15%.

També pel que fa a càrrecs electes tots els regidors veuran disminuïda la seva nòmina en un 8%, amb excepció del Primer Tinent d'Alcalde que la seva reducció és de dos punts més, d'un 10%.

Pel que fa als treballadors municipals i funcionaris se'ls retallarà el sou a partir d'un barem de categories. Així, la més baixa tindrà un descompte a final de mes d'un 0,57%, seguit per exemple de la reducció que pot tenir la categoria d'administratiu, un 2,88%, fins arribar a un cap de servei que és d'un 7,09%.

Només quedaran exempts d'aquestes mesures de contenció tots aquells treballadors de les empreses municipals que siguin societats anònimes, no en canvi, els seus directius que hagin estat nomenats directament per un consell d'administració.

La reducció de salaris entrarà en vigor per la nòmina d'aquest mes de juny. No es veurà reduïda, però, la paga extra de l'estiu. Sí, en canvi, la propera: la de Nadal. El govern de Badalona preveu, d'aquesta manera, estalviar més d'un milió d'euros a les arques públiques municipals.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat