Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • L'alcalde, Jordi Serra, diu que l'Ajuntament de Badalona no va jugar cap paper en la trama de corrupció del cas Pretòria

L'alcalde, Jordi Serra, diu que l'Ajuntament de Badalona no va jugar cap paper en la trama de corrupció del cas Pretòria

Publicada: 03.06.2010Secció: Política

L'alcalde, Jordi Serra, assegura que l'aixecament del secret de sumari del cas Pretòria demostra que l'Ajuntament de Badalona va actuar sempre amb la màxima honestedat i que no va jugar cap paper en la trama de corrupció. Serra ha explicat que la investigació demostra que no hi va haver cap requalificació per part del consistori badaloní pel que fa al solar del port de Badalona investigat pel jutge Baltasar Garzón. Per tant, els 14 milions de benefici que va generar l'operació en aquest solar haurien servit a les empreses investigades per blanquejar diners.

Preguntat per si s'ha sentit traït per companys del seu partit com l'exalcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, Serra ha parlat per primera vegada de les discrepàncies que tenia amb el batlle de la ciutat veïna.

L'alcalde també ha volgut subratllar que, en el sumari del cas Pretòria, no hi ha cap conversa entre ell i el presumpte cervell de la trama de corrupció, Luis Garcia, i que tampoc apareix el nom de Jordi Serra a l'agenda de l'exdiputat socialista.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat