Botó Contacta amb Badaweb

Reconeixement de Bandera Blava a la platja dels Pescadors de Badalona

Publicada: 03.06.2010Secció: Medi Ambient

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor ha atorgat el reconeixement de Bandera Blava a la Platja dels Pescadors de Badalona, després de 20 anys sense rebre aquest distintiu. Aquesta entitat, que promou activitats d'educació ambiental a nivell internacional, ha valorat l'accessibilitat, la sanitat, la neteja i la seguretat del litoral badaloní.

La Regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Badalona, Mercè Rius, ha explicat que rebre la bandera blava és un reconeixement a la feina que s'ha fet durant els darrers anys per millorar els serveis de la platja. Rius ha destacat que l'enderroc d'edificis com els Balluguets ha portat a què el litoral badaloní compleixi amb la Llei de Costes, fet que ha ajudat a aconseguir aquest distintiu.

D'altra banda, l'Escola del Mar també s'ha convertit en Centre Bandera Blava. L'Associació d'Educació Ambiental reconeix el centre badaloní com un equipament obert al públic on es fan tasques per a escoles en matèria d'ecosistemes marins. El tècnic de l'Escola del Mar, Enric Cànher també s'ha mostrat satisfet per aquest distintiu.

Des de l'Àrea de Medi Ambient afirmen que aquests distintius serviran per continuar treballant per millorar l'estat del litoral, així com les tasques pedagògiques. La intenció del consistori és ampliar el nombre de platges badalonines amb Bandera Blava.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat