Botó Contacta amb Badaweb

La prevenció d'incendis forestals ha estat el tema central del Fòrum del Medi Ambient

Publicada: 03.06.2010Secció: Medi Ambient

En els darrers 10 anys el nombre d'incendis a la Serralada de Marina ha disminuït considerablement. Malgrat tot, las tasques de prevenció són una de les prioritats de la regidoria de medi ambient i mobilitat i també del departament de protecció civil. És per això que, juntament amb els reponsables del Parc de la Serralada de Marina i diversos agents rurals i bombers de la zona, l'edifici consistorial ha acollit la celebració d'una nova sessió del Fòrum del Medi Ambient. En aquesta ocasió, la prevenció dels incendis forestals ha estat el tema central de la jornada.

Són diverses les administracions que participen en la prevenció dels incendis forestals a la ciutat. Enguany, a proposta dels bombers, tots els agents implicats s'han reunit per definir quines tasques cal dur a terme de manera coordinada per tal d'evitar al màxim els possibles riscos. La regidora de medi ambient i mobilitat, Mercè Rius, ha explicat que tal mantenir informades aquelles persones que viuen aprop de les zones rurals i facilitar-los algunes pautes de conducta.

La directora del Parc de la Serralada de Marina, Cinta Pérez, ha explicat que a les zones rurals ja s'han dut a terme treballs d'arranjaments de camins, de control de punts d'aigua i ja estan operatius diversos punts de güaita per tal de prevenir incendis.

Segons Cinta Pérez, en els últims anys, i gràcies a la millora dels dispositius de vigilància, l'agilitat en la resposta en casos d’incendi ha millorat considerablement.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat