Botó Contacta amb Badaweb

Can Ruti redueix les llistes d'espera

Publicada: 28.05.2010Secció: Salut

L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha reduït entre un 30 i un 40 per cent les seves llistes d'espera durant el primers mesos d'aquest any, tant pel que fa a proves diagnòstiques com a operacions quirúrgiques.

El volum de pacients que rep l'hospital és cada cop major degut a que s'està convertint en un centre de referència. És per això que, des de Can Ruti, s'estan posant en marxa una sèrie de mesures que han fet que, en els últims mesos, la situació de demora hagi millorat. Entre les actuacions que s'estan duent a terme, s'ha implementat un nou sistema informàtic que aconsegueix millorar i agilitzar els circuits de visites.

Pel que fa als malalts que esperen una intervenció quirúrgica, entre els mesos de desembre i març la llista s'ha reduït en gairebé 600 pacients. Els temps d'espera, a més, s'han reduït gairebé a la meitat. Quan el mes de desembre els malalts s'havien d'esperar una mitjana de gairebé 6 mesos per ser operats, ara el temps és una mica més de 3 mesos i mig. D'altra banda, l'Hospital de Can Ruti ha passat de tenir a més de 10 mil pacients a l'espera d'una prova diagnòstica, a tenir-ne 8 mil 5 cents.

Tot i les llistes d'espera, tant pel que fa a les proves com a les intervencions, existeixen mecanismes per prioritzar aquells pacients que pateixen una malaltia greu i no poden esperar molt temps.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat