Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • El pla d'austeritat no afectarà a les obres del passeig Marítim ni a la remodelació de l'estació de Renfe

El pla d'austeritat no afectarà a les obres del passeig Marítim ni a la remodelació de l'estació de Renfe

Publicada: 25.05.2010Secció: Economia

El pla d'austeritat del govern espanyol i la retallada de la inversió pública no afectarà les obres del Passeig Marítim i la remodelació de l'estació de Renfe. Així ho ha dit el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Badalona, Francesc Serrano, en una entrevista al programa ‘7 dies’ de Televisió Badalona. Sobre la retallada dels sous públics, Serrano assegura que el govern està a l'espera de saber a quin percentatge de treballadors municipals els pot afectar.

Segons el regidor d'hisenda, la retallada no s'aprovarà en el ple d'aquesta tarda, sinó en el proper, per tant, les mesures podrien entrar en vigor el mateix mes de juny o al juliol. Serrano ha alertat que Badalona s'haurà d'estrènyer el cinturó però que l'objectiu és que es mantingui la despesa social, l'estat de la via pública o les polítiques ocupacionals. En aquest sentit, el responsable de les finances municipals ha explicat que no té sentit seguir fent cursos per formar obrers de la construcció. Per això, a la nova taula de treball formada per sindicats i empresaris, ja s'ha acordat que l'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació hauria de treballar en camps com les noves tecnologies, la sanitat o la rehabilitació d'edificis. I també, segons Serrano, es formaran comerciants de cara al futur Corte Inglés de Badalona.

Recordem que la primera reunió de la taula de treball serà a mitjans del mes de juny.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat