Botó Contacta amb Badaweb

Comença la campanya 'Estudiem de nit' a les biblioteques

Publicada: 25.05.2010Secció: Educació

Les biblioteques Xavier Soto de Llefià i Can Casacuberta del barri del Centre, i també el Casal de Joves Lloreda, obriran de nit perquè els estudiants puguin estudiar per preparar els exàmens de final de curs.

Un cop més, la regidoria d'esports i joventut ha posat en marxa la campanya ‘Estudiem de nit’, un programa que preveu ampliar l'horari d'alguns equipaments de la ciutat per afavorir l'estudi en època de proves.

En aquest sentit, la biblioteca Llefià-Xavier Soto obrirà a partir d'aquest dimarts i fins el 8 de juliol, de dilluns a dijous, fins a dos quarts d'una de la matinada. D'altra banda, la biblioteca Can Casacuberta obrià de les nou del vespre a la una de la matinada, també de dilluns a dijous. I el Casal de Joves Lloreda, situat a l'avinguda Catalunya número 50, restarà obert de dos quarts de nou del vespre a dos quarts d'una de la matinada, però només fins el 22 de juny. En aquest cas, és la primera vegada que aquest espai s'inclou en la campanya ‘Estudiem de nit’.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat