Botó Contacta amb Badaweb

Les agrupacions socialistes del Barcelonès Nord s'han reunit aquest cap de setmana

Publicada: 25.05.2010Secció: Política

Les agrupacions socialistes del Barcelonès Nord s'han reunit aquest cap de setmana en una jornada de treball que ha servit per preparar les properes fites electorals. Les formacions de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana han participat a la trobada que ha comptat amb la presència del diputat i viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta.

D'aquí a uns mesos, dues fites electorals convocaran els badalonins a les urnes. En primer lloc, a les eleccions al Parlament de Catalunya i, en segon lloc, als comicis municipals. La Federació del PSC al Barcelonès Nord ha començat ja a preparar aquestes properes cites en les que Badalona tindrà un pes important.

També l'alcalde de Badalona ha destacat el paper clau de la ciutat a les eleccions autonòmiques. Ha recordat però que encara falta un any pels comicis municipals i que, per tant, la prioritat de l'equip de govern és encara fer créixer la ciutat.

Els participants a la jornada de treball han destacat que el vot del Barcelonès Nord serà clau en les properes eleccions autonòmiques. És per això que les agrupacions socialistes de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat i Tiana es van reunir dissabte a la biblioteca de Montgat en un acte que va servir també per fomentar la cohesió territorial a la federació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat