Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Economia
        • Ajuntament, sindicats i la Federació d'Empresaris de Badalona acorden una taula de treball anti crisi

Ajuntament, sindicats i la Federació d'Empresaris de Badalona acorden una taula de treball anti crisi

Publicada: 21.05.2010Secció: Economia

L'Ajuntament de la nostra ciutat, els sindicats UGT i Comissions Obreres i la Federació d'Empresaris de Badalona van acordar ahir crear una taula de treball amb l'objectiu que els agents econòmics de la ciutat i el govern municipal puguin trobar-se per definir les actuacions que afectin el desenvolupament econòmic de Badalona. La Taula de Treball també servirà per coordinar accions per fomentar l'ocupació i dinamitzar el teixit industrial badaloní.

La Taula de Treball té previst reunir-se periòdicament, la primera trobada serà a mitjans del mes de juny.

Des de la Federació d'Empresaris de Badalona s'ha valorat de forma molt positiva aquesta nova taula de treball perquè pot servir per definir estratègies que permetin posicionar millor la ciutat de Badalona en el repte de superar el context econòmic actual.

El president de la Federació d'Empresaris de Badalona ha recordat que la unió de la patronal, els sindicats i l'Ajuntament ja va aconseguir l'any 1992 la prolongació de la pota nord de la ronda de dalt fins a Montgat.

Els sindicats han valorat positivament aquesta taula de treball perquè creuen que aquest acord amb els empresaris ajudarà a generar confiança entre els ciutadans.

Precisament el grup municipal del Partit Popular també preveu proposar al ple del proper dimarts la creació del Consell Econòmic de Badalona, un ens que també aglutinaria els agents econòmics més importants de la ciutat. L'objectiu del consell seria preparar i avaluar polítiques de promoció econòmica i de l'ocupació.

En cas, però, que la taula d'ocupació proposada pel govern, i que inclou empresaris i sindicats s'hagi creat dimarts, els populars retirarien la moció.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat