Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Política
        • ERC de Badalona creu que el pla d'austeritat del govern espanyol agreujarà la conflictivitat social a la ciutat

ERC de Badalona creu que el pla d'austeritat del govern espanyol agreujarà la conflictivitat social a la ciutat

Publicada: 19.05.2010Secció: Política

Segons Esquerra Republicana de Badalona, el paquet de mesures anti crisi adoptades pel govern espanyol només perjudicarà els més pobres i la retallada del fons d'immigració podria donar ales, segons han dit, als discursos demagògics i populistes. ERC a Badalona creu que és aviat per fer valoracions precises sobre el pla d'austeritat espanyol, però han retret al president Zapatero que no hagi estat prou valent per prendre altres mesures, com per exemple, una reestructuració dels ministeris, retallar les despeses en Defensa i retocar els pressupostos destinats a la Casa Reial. Els independentistes han recordat els prop de 22.000 aturats a Badalona i han remarcat que els fons per a la integració d'immigrants s'ha retallat un 65%. El que vol dir que dels més de 450.000 euros que rebia Badalona, el 2010 en rebrà menys de 160.000. Per tot plegat, aquesta decisió del govern central, segons Esquerra, pot desencadenar la conflictivitat social a Badalona i fomentar els discursos del Partit Popular sobre immigració.

Els republicans també han expressat el seu malestar, en aquest moment de crisi, per les retallades de la llei de la dependència o la congelació de les pensions. Uriel Bertran ha insistit en què la creació d'un estat català independent és l'única manera de poder fer front a tots els problemes socials que té la ciutat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat