Botó Contacta amb Badaweb

El PP de Badalona denuncia l'incendi de dos vehicles a Sant Roc

Publicada: 19.05.2010Secció: Política

El Partit Popular de Badalona ha denunciat l'incendi intencionat de dos vehicles més al barri de Sant Roc, en aquesta ocasió al carrer Jumilla. El president del grup municipal del Partit Popular, Xavier García Albiol, ha declarat que si no s'actúa aquesta situació podria derivar en un conflicte social i que l'únic responsable seria l'alcalde de Badalona.

García Albiol ha explicat que amb aquests dos cotxes el nombre de vehicles cremats intencionadament a Badalona des de principis d'any arriba ja als 25, una quantitat que considera important tenint en compte que el 2009 es van incendiar un total de 27 vehicles a la ciutat.

El líder dels populars ha reclamat amb insistència un increment de la vigilància policial als barris de la zona sud de la ciutat. García Albiol ha criticat la manca de vigilància policial en determinats moments a Badalona, i assegura que durant les nits hi ha únicament dos vehicles de la Guàrdia Urbana patrullant.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat