Botó Contacta amb Badaweb

Els alumnes de 3er de primària del CEIP Progrés avui tampoc aniran a l'escola

Publicada: 17.05.2010Secció: Educació

Els pares dels alumnes de tercer de primària del CEIP Progrés no portaran els seus fills a l'escola avui dilluns com tampoc ho van fer el passat divendres. 23 famílies han pres aquesta decisió després de demanar al centre que prengui mesures ja que, segons afirmen, hi ha un alumne que agredeix física i verbalment a la resta d'estudiants. Els pares han contractat dos professors titulats i, tant divendres com avui, traslladen la classe fora del centre. El departament d'educació, per la seva banda, assegura que està treballant per solucionar aquest problema i, en breu, es reunirà amb el centre i amb els pares implicats. Tot i les acusacions dels pares, la Generalitat ha manifestat que el nen no ha arribat a agredir físicament a ningú, tot i que els pares asseguren que tenen informes mèdics que corroboren les lesions provocades per l'alumne.

El Centre Parroquial Sant Josep es va convertir divendres de forma improvisada en una aula per donar classe a tot un grup d'alumnes de tercer de primària de l'escola Progrés i avui ho tornarà a ser. Així ho van decidir els pares, que denuncien la presència d'un nen violent a l'aula. Els pares demanen així una solució a aquesta situació que, segons expliquen, fa tres cursos que s'allarga. Els pares volen ajudar al nen i no pas fer-lo fora del centre

Els pares s'han posat en contacte amb la Generalitat i amb l'Ajuntament de Badalona però asseguren que no han obtingut resposta. D'altra banda, des del departament d'educació de la Generalitat expliquen que estan treballant de manera conjunta amb l'escola per posar-hi remei. Segons asseguren el menor conflictiu té una vetlladora durant unes hores del dia i disposa d'atenció psicològica. A més, Educació ha explicat que la setmana que ve es reunirà amb el centre, els pares i la secció de convivència del departament per trobar una solució. La direcció del centre no ha volgut fer declaracions al respecte però els pares han explicat que aquesta tarda es reuniran amb el Consell Escolar i la direcció del centre. Des de l'Ajuntament de Badalona asseguren que estan intentant que les parts implicades arribin a un acord, ja que el consistori no té competències per prendre mesures.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat