Botó Contacta amb Badaweb

Donació d'un nou aparell a Can Ruti

Publicada: 13.05.2010Secció: Salut

L'Hospital Germas Trias i Pujol disposa des d'ara d'un nou equip per detectar amb la màxima precisió les deficiències d'audició dels nounats. El nou aparell es una donació de la Fundació Ànima que ha lliurat a Can Ruti aquest nou equip per a l'estudi integral en els nounats de les deficiències auditives, tècnicament anomenades hipoacúsies.

Representants de la Fundació Ànima, entre els quals l'exjugador de la Penya Ferran Martínez, han visitat aquest dimecres l'hospital de Can Ruti per fer entrega de l'aparell, que ha costat gairebé 10.000 euros. D'acord amb les directrius que aquest any s'ha fitxat el Departament de Salut, a tots els nadons se'ls ha de fer una prova per determinar l'estat de la oïda d'un nadó.

El nou equip té un cost de gairebé 10.000 euros, i la Fundació Ànima ha decidit adquirir-lo i fer-ne entrega al Servei de Pediatria del Germans Trias perquè aquesta acció coincideix amb la seva voluntat de finançar millores als centres sanitaris públics per fer front a necessitats especials dels nens.

Es calcula que a Catalunya 3 de cada mil infants pateixen una hipoacúsia susceptible de tractament, i que 1 de cada mil pateix una hipoacúsia greu i profunda. La detecció precoç de la malaltia i el conseqüent tractament determina un pronòstic més favorable.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat