Botó Contacta amb Badaweb

Cursos de l'IMPO dirigits per a treballadors a l'atur

Publicada: 12.05.2010Secció: Economia

L'Institut Municipal de Promoció de l'Ocupació de Badalona està portant a terme 47 cursos formatius dirigits especialment per a treballadors i treballadores que estan a l'atur. Des de l'IMPO han explicat que l'actual situació ha fet omplir ràpidament aquests cursos on actualment s'hi han beneficiat més de 700 persones.

Durant les darreres setmanes han començat els primers cursos de diferents àrees professionals. Des de l'IMPO s'han organitzat cursos d'administració, gestió, electricitat, soldadura, cuina, informàtica i serveis sociosanitaris. Gran part dels beneficiaris d'aquests cursets són persones que actualment estan sense feina.

En l'actual situació econòmica, moltes persones que s'han quedat sense feina han optat per reciclar-se o apendre una nova professió, per aquest motiu molts dels cursos que ofereix l'IMPO tenen una gran demanda.

S'ha de destacar que el cost total d'aquestes accions formatives, finançades pel Servei d'Ocupació de Catalunya, de la Generalitat, és de 800 mil euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat