Botó Contacta amb Badaweb

El PSC de Badalona demana a Garcia Albiol si està empadronat a Badalona

Publicada: 04.05.2010Secció: Política

El Partit Socialista de Badalona demana al president del grup municipal de Partit Popular, Xavier Garcia Albiol, que expliqui públicament si està empadronat irregularment a la ciutat. Arran de les declaracions que va fer als mitjans de comunicació del líder popular sobre la seva residència a Barcelona, els socialistes demanen que traslladi a la ciutadania la seva situació real.

El secretari d'organització del PSC de Badalona, Justo Alarcón, demana que Xavier García Albiol faci pública la seva situació pel que fa al seu empadronament a la nostra ciutat tot i que viu a Barcelona. Alarcón ha explicat que líder dels populars va fer declaracions la setmana passada sobre la seva residència a Barcelona tot i què exerceix el seu dret a vot a Badalona. A les darreres eleccions europees del dia 7 de juny Xavier García Albiol va anar a votar al col·legi electoral del barri de la Morera.

El PSC de Badalona considera imprescindible que Garcia Albiol doni explicacions. Segons el secretari d'organització del PSC ens podríem trobar davant d'un cas que un màxim responsable polític que aspira a ser alcalde de Badalona no es pot permetre. El president del grup municipal del Partit Popular Xavier Garcia Albiol, en declaracions a l'Agència EFE, ha explicat que viu a Barcelona de forma temporal i ha qualificat les acusacions del PSC local de baixa categoria moral.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat