Botó Contacta amb Badaweb

Nous plans d'ocupació gestionaran la contractació de 1.100 aturats

Publicada: 03.05.2010Secció: Economia

L'Ajuntament de Badalona gestionarà durant les properes setmanes la contractació de més de 1.100 persones aturades, a travès de dos nous plans d'ocupació. 600 d'aquestes persones seran contractades amb plans del govern català i 500 més tindran feina amb el segon fons estatal d'inversió local, més conegut com el pla Zapatero. El consistori badaloní serà l'encarregat de gestionar aquests nous plans d'ocupació.

Avui dilluns, el consistori badaloní presentarà en roda de premsa aquest pla. D'aquí a pocs dies, més de 1.000 persones de la nostra ciutat, tindran una nova feina. L'Ajuntament de Badalona gestionarà la contractació d'aquestes persones, que actualment estan en situació d'atur. Aquestes contractacions seran possibles a travès de nous plans d'ocupació.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s'ha destacat la tasca que desenvolupa l'Institut Municipal de Promoció per l'ocupació, l'IMPO, en materia de cursos i reciclatge laboral.

El regidor de Promoció Econòmica, Francesc Serrano, ha recordat que durant aquest any no s'han incrementat els impostos municipals i que més de 50% del pressupost de l'Ajuntament de Badalona esta adreçat als serveis a les persones.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat