Botó Contacta amb Badaweb

El grup municipal d'ICV-EUiA denúncia al PP

Publicada: 28.04.2010Secció: Política

Ahir la portaveu d'Iniciativa, Laia Oritz i el cap de llista del partit a Badalona Carles Sagués i la portaveu del grup municipal Asun García han entregat al Jutjat d'Instrucció número 1 de Badalona les campanyes del Partit Popular perquè investiguin si són constitutives de delicte.

El grup municipal d'Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa ha presentat oficialment una denúncia a la fiscalia contra Xavier García Albiol del Partit Popular de Badalona per les darreres declaracions sobre immigració. El Codi Penal estipula, en els articles que fan referència al foment de la xenofòbia, que no es pot culpabilitzar col·lectius per ser d'una determinada ètnia, religió, creença o ideologia. Els ecosocialistes asseguren que cal posar fre a aquest tipus d'actituds.

Des d'Iniciativa han declarat que cal plantar cara davant del racisme i la xenofòbia i evitar l'estigmatització de determinats col·lectius. Consideren que el Partit Popular fa una política indigna i poc democràtica.

Iniciativa ha destacat que sí que hi ha determinades zones de la ciutat on hi ha més problemes i destaquen que des del govern municipal caldria esforçar-se més en millorar la situació.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat