Botó Contacta amb Badaweb

Avui se celebra el Dia Mundial de la Terra

Publicada: 22.04.2010Secció: Medi Ambient

Més de 140 països s'uneixen avui, Dia de la Terra, per fer consciència sobre la fragilitat del planeta. Aquesta celebració sorgeix el 22 d'abril del 1970 quan es van mobilitzar més de 20 milions de nordamericans. Es considera el naixement del moviment ecologista. Es tracta d'una jornada on es reflexiona sobre els recursos naturals del planeta i l'educacio ambiental. Des de l'Ajuntament de Badalona, la regidora de Medi Ambient, Mercè Rius, assegura que a la ciutat ja es promouen campanyes a favor del medi ambient durant tot l'any.

A Catalunya, hi ha una Comissió del dia de la Terra des de l'any 1989 que organitza, any rere any, activitats relacionades amb el medi ambient durant aquesta jornada. De fet, aquest cap de setmana, el Parc de la Ciutadella i el Passeig Lluís Companys de Barcelona acolliran la Fira de la Terra, on es llegirà el manifest de la generació verda.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat