Botó Contacta amb Badaweb

La Generalitat destinarà 5 milions d'euros per pal·liar els efectes de la crisi

Publicada: 19.04.2010Secció: Economia

Aquests fons atendran casos d'urgència puntual de persones o families que, conseqüència de l'actual situació de dificultats econòmiques, han perdut la seva feina, han deixat de cobrar l'atur, el subsidi de desocupació i la renda mínima d'inserció.

Seran els ajuntaments de més de 20.000 habitants, entre ells el de Badalona, els qui distribuiran aquestes ajudes entre els demandants, prioritzant families amb menors o persones dependents, families monoparentals i nombroses i aquelles que hagin patit maltractaments. Els fons aniran destinats a finançar conceptes bàsics com l'alimentació i l'habitatge. Aquestes ajudes impulsades per la Generalitat, que sumen cinc milions d'euros i que suposen un increment del 43% respecte l'any passat, són la resposta a l'increment de la sol·licitud d'ajudes que ha generat la crisi econòmica. Un augment del 35% respecte l'any anterior, el que es tradueix en un 55% més de persones ateses. Les ciutats del Barcelonès on aquest increment de peticions d'ajuda ha estat superior són barcelona, Terrassa, Sant Boi del Llobregat i Badalona.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat