Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Salut
        • La recerca aplicada és la principal tasca de l'ICO de l'Hospital Germans Trias i Pujol

La recerca aplicada és la principal tasca de l'ICO de l'Hospital Germans Trias i Pujol

Publicada: 16.04.2010Secció: Salut

La Fundació Badalona Contra el Càncer ha tingut un paper destacat en els avenços de les investigacions d'aquesta malaltia, gràcies a l'aportació de 8 màquines.

Des de fa 10 anys el servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Germans Trias i Pujol gaudeix d'equips tècnics d'últim nivell tecnològic gràcies a les aportacions fetes per la Fundació Badalona Contra el Càncer. En aquest període han aportat dos sistemes de microdissecció làser que permeten separar les cèl·lules tumorals de les normals en les mostres de teixit, tres seqüenciadors automàtics per analitzar l'ADN i tres equips de PCR quantitatius que permeten analitzar i quantificar amb gran precisió l'expressió dels gens.

Cada any es reuneixen membres de la fundació amb professionals de Institut Català d'Oncologia (ICO) per planificar els objectius de la propera marató. En aquesta trobada es fan les propostes d'acord amb les necessitats del servei pensant sobretot en la utilitat de donar assistència als malalts.

Des del primer moment, l'hospital ha estat el principal beneficiari de les campanyes solidàries de la fundació. Els equipaments aportats també permeten que l'hospital treballi en nombrosos assajos clínics en col·laboració amb d'altres centres de la resta de l'Estat, d'Europa i dels Estats Units per aconseguir combatre aquesta malaltia.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat